Word jij mijn nieuwe collega?

Werken bij TSS Transportservice als chauffeur is een geweldige start van jouw carrière in de logistiek. Als B2C distributiebedrijf bezorgen we direct aan de eindklant. Je hebt dus veel contact met verschillende mensen en bent op dat moment ook een vertegenwoordiger van het bedrijf voor wie we rijden.

Chauffeurs bij TSS ervaren elke dag weer de vrijheid en het plezier van het rijden. Je bent veel op de weg en altijd samen met een collega. Wij bezorgen de keukens, meubels en het witgoed van onze klanten namelijk altijd met twee man. Dat maakt het soms zware werk weer iets lichter. Je hoeft in elk geval geen sportschool meer te bezoeken.

We kijken bij TSS ook altijd naar de toekomst. Onze toekomst, maar ook jouw toekomst. Je leert namelijk echt goed rijden door de vele smalle straatjes waar wij bezorgen. Misschien wel in één van onze 100% elektrische wagens. Daarmee werken wij weer aan onze toekomst van duurzame logistiek.

Dus waarom je zou solliciteren?

  • Als je aan de slag wil bij een goede werkgever
  • Als je wil werken met een geweldig team
  • Als je klantcontact een feestje vindt
  • Als je een uitdaging niet uit de weg gaat
  • Als je de vrijheid en afwisseling van een chauffeur zoekt

Solliciteer direct via het formulier hieronder. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op voor een eventuele kennismaking.

Contactgegevens

Sollicitatie