"Service centraal maakt TSS echt waar. Bij elke rit!"

- Geert van Aardse / Directeur -

Bij TSS Transportservice staat service centraal. In het bezorgen van de goederen, onze aanvullende services tot in de kwaliteit en prijs die wij met u hebben afgesproken. Of het nu gaat om standaard of aanvullende diensten, wij garanderen u maximale service! Onze geschoolde medewerkers zijn gemotiveerd, vakbekwaam én klantvriendelijk. Zij behandelen, vervoeren en monteren uw meubels, keukens en witgoed op professionele wijze.

Door onze jarenlange ervaring en voldoende capaciteit de mogelijkheid om net dat beetje meer te doen. Zo bezorgen wij altijd met twee man op een wagen om moeilijk hanteerbare of zware goederen al dat niet op een etage te bezorgen.

Ook beschikken wij over een afdeling Planning die er alles aan doet om onze diensten ‘op rolletjes’ te laten verlopen en de gemaakte afspraken zowel voor, tijdens als na de levering zorgvuldig na te komen.

Georganiseerd in elk detail

Wij zorgen ervoor dat ons personeel, uw zendingen en ons beschikbare materieel goed op elkaar zijn afgestemd. Bijvoorbeeld door het gebruik van de nieuwste planningssoftware.

Uw consument kan vervolgens via bezorgtijden.nl precies de status van de levering zien en op het moment van de daadwerkelijke levering van uw keuken, meubels of witgoed, doen wij er alles aan om de kwaliteit te leveren die wij u beloven. Afspraak is afspraak!