"Altijd een eerlijk verhaal als het gaat over de prijs. Het is het waard."

- Frans Visser / Inkoop -

Prijs en kwaliteit moeten met elkaar in verhouding staan. Wat heeft u er immers aan wanneer goedkoop, duurkoop blijkt te zijn? Wij staan voor service, duurzaamheid en kwaliteit. Bijvoorbeeld door altijd met twee bezorgers per rit te werken. En door onze bezorgers te bekwamen in klantvriendelijkheid, zorgvuldigheid en netheid. Wij nemen onze taak als Transport Service erg serieus en regelen het vervoer van A tot Z volgens afspraak.

De goederen die wij leveren zoals onder andere keukens, meubels en witgoed, zijn veelal kostbare goederen. Op sommige producten zit een flinke levertijd en wij beseffen ons erg goed dat deze goederen zowel voor u als de consument vaak meer waarde hebben dan alleen de economische waarde.

Daarom zijn onze bezorgers extra zorgvuldig om alles heelhuids op de plaats van bestemming te krijgen. Dit doen wij om hoge kosten die uit een eventuele schade kunnen voortvloeien voor u te voorkomen.

Daar kunt u op rekenen

Over prijs gesproken… wist u dat wij wekelijks enkele duizenden orders uitleveren en dat onze bezorgers uitgerust zijn met mobiele pinapparatuur? Hierdoor kan er ‘aan de deur’ worden afgerekend met uw klant. Wij registreren alle transacties in onze centrale database en rapporteren dit duidelijk, overzichtelijk en gedetailleerd aan onze opdrachtgevers.