"TSS belooft niet alleen kwaliteit, zij levert ook!"

- Simone de Reijcke / Contractor -

Doen wat wij beloven, dat mag u minimaal van ons verwachten. Dat is voor u de zekerheid dat uw klant bij ons ‘in goede handen’ is. Wij willen naast het bezorgen van uw product ook kwaliteit leveren en als verlengstuk van onze opdrachtgevers dienen. Wij bieden namens u de service en beleving die u wilt overbrengen aan uw klant. Wij werken daarom uitsluitend met gedreven personeel en gespecialiseerde partners. Bij TSS Transportservice staat service centraal!

Bij meubel- en keukendistributie is het gebruikelijk dat uw klant uw showroom heeft bezocht bij de aanschaf en bestelling van de goederen. Het eerste contact is hierbij gelegd in uw winkel en met uw uitstraling. TSS Transportservice wil deze uitstraling en kwaliteit ook tijdens en na de bezorging uitdragen namens u.

Bij E-commerce is het bezorgen vaak het enige moment waarop er klantcontact plaatsvindt. Uiteraard kunt u ook als webshop rekenen en vertrouwen op onze kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Kwaliteitsborging

Onze kwaliteit stopt niet bij het bezorgen van uw product, maar gaat verder. Nadat de producten zijn bezorgd, bieden wij de mogelijkheid om eventuele oude elektrische producten en verpakkingsmaterialen mee te nemen. Na aflevering maakt onze bezorger foto’s van alle geleverde producten als POD en garantie voor u als bedrijf. TSS Transportservice heeft voldoende capaciteit om altijd aan uw kwaliteitseisen te kunnen voldoen. Wij werken uitsluitend met gedreven personeel en gespecialiseerde partners.

Ook voldoet TSS Transportservice aan de IKEA IWAY standaard en zijn wij ISO 14001 gecertificeerd.