"Geweldig hoe TSS minstens twee stappen verder is dan de rest in duurzaam transport..."

- Leonie Verschoor / Hoofd aanbestedingen -

Een eigentijds transportbedrijf kan simpelweg niet om het thema duurzaamheid heen. Ook bij TSS Transportservice gaan we zeer bewust om met het milieu en nemen wij maatregelen om daar zo verantwoord mogelijk mee om te gaan. Bijvoorbeeld door de inzet van elektrische vrachtwagens en het duurzaam gebruik van hulpbronnen zoals zonne-energie.

Zowel voor, tijdens als na de bezorging zijn wij bezig met duurzaamheid en alles wat hiermee te maken heeft. Zo zetten wij elektrische vrachtwagens in voor het vervoeren van uw product; nemen wij verpakkingsmaterialen en eventuele oude elektrische apparatuur meteen mee terug. Ook recyclen we waar mogelijk of voeren dit op een duurzame manier af.

Ook onze partners en zusterbedrijven binnen de Vlot Holding zijn bedreven op het gebied van duurzaamheid. Wij streven naar een toonaangevende rol in duurzame logistiek door verschillende duurzame initiatieven.

Met dit dashboard houden wij nauwkeurig bij wat onze duurzaamheidsresultaten zijn.

Intrinsieke waarde duurzame logistiek

Duurzaamheid gaat verder dan het behalen van klimaatdoelstellingen. Voor TSS Transportservice betekent een bewust beleid het borgen van continuïteit. Zeker als logistieke dienstverlener of transportbedrijf zien wij onszelf als de motor naar een duurzame toekomst. Of dat nu gaat over slimme combinatieritten of de bereikbaarheid van de consument in de binnensteden met 'schone wagens'. Het vormt de kern van onze relevantie en toegevoegde waarde. Zie ook de pagina Prijs.

TSS Transportservice is ISO 14001 gecertificeerd. Klik op het logo voor het certificaat.