Meubels warehousing

In ons warehouse nemen wij uw goederen in ontvangst. Tevens kunt u hier uw los verladen goederen laten ompakken, labellen, sealen en palletiseren.

Het warehouse van TSS is 12500 m². De hoogbouwloods is grotendeels voorzien van palletstelling. Om het laden en lossen te vereenvoudigen, werkt TSS uitsluitend met geavanceerd materiaal, zoals reachtrucks, elektrische pompwagens en barcodeapparatuur. Dankzij de aanwezigheid van vijfentwintig laaddocks verloopt het logistieke proces optimaal.

Planning

De afdeling planning is het hart van ons bedrijf. Hier ontvangen en verwerken wij uw zending- en klantgegevens. Vervolgens sturen we het warehouse aan, zodat uw goederen daar ontvangen, gecontroleerd en gelokaliseerd kunnen worden.

Daarna sturen we ons call center aan om een bezorgafspraak met uw klant te maken. Als laatste maken we personeels-, rit- en routeplanning, waarna onze chauffeurs en bijrijders de goederen bij uw klant bezorgen.

Om ervoor te zorgen dat personeel, zendingen en materieel goed op elkaar zijn afgestemd, werken we met de nieuwste planningssoftware. Daarnaast maken we gebruik van een geavanceerd transport management systeem.

Call Center

Ons call center is er voor uw gemak.

Onze call center-medewerkers maken een bezorgafspraak met uw klant. Eventueel met een door u bepaald belscript.

Onze medewerkers controleren vooraf telefonisch:

  • of de juiste artikelen ontvangen zijn;
  • wat de situatie is bij het afleveradres;
  • op welke etage de goederen bezorgd moeten worden;
  • welke hulpmiddelen er nodig zijn;
  • welke extra diensten er te plaatse nodig zijn, bijvoorbeeld montage of demontage;
  • wat het openstaande remboursbedrag is.

Remboursementen

Wij leveren wekelijks enkele duizende orders uit. Veel van deze orders moeten ‘aan de deur’ nog afgerekend worden. Dat is voor ons geen probleem; al onze voertuigen zijn uitgerust met mobiele pinapparatuur.

Wij registreren alle remboursementen in onze centrale database. Onze wekelijkse afdracht van remboursementen aan opdrachtgevers is duidelijk, overzichtelijk en zeer gedetailleerd.