"Groot genoeg om ons volume aan te kunnen, maar nog steeds persoonlijk."

- Hans de Groot / Logistiek planner -

Met een team van meer dan 100 mensen, meer dan 30 routes per dag door heel Nederland en 12.500 vierkante meters aan warehouse hebben wij genoeg capaciteit om u optimaal te kunnen bedienen. Daarnaast kunnen wij waar nodig opschalen door de inzet van onze zusterbedrijven R. Vlot & Zn Verhuizingen en Condor Transport. Alles om onze kwaliteit en service te waarborgen!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw goederen bij ons op te slaan totdat de volledige bestelling compleet is en kan worden bezorgd. Met een warehouse van 12500 m2 hebben wij genoeg ruimte om u deze service aan te bieden. Hierbij zijn luchtvochtigheid en temperatuur uiteraard gewaarborgd.

Ook voor uw webshop hebben wij genoeg capaciteit om het logistieke proces in goede banen te leiden. TSS Transportservice is uw specialist in het plannen, organiseren en uitvoeren van de goederenstroom vanuit uw (web)winkel.

1 + 1 = 3

Uw goederen worden altijd door twee van onze bezorgers bij de consument gebracht. Hierdoor is er voldoende mankracht om de goederen zorgvuldig uit te leveren. Vier ogen zien ook nog eens meer dan twee en dat komt van pas bij het nauwkeurig controleren van de levering. Na een zorgvuldige check bieden wij u door middel van foto’s Proof of Delivery.

Onze bezorgers zijn uitgerust met mobiele pinapparatuur waardoor er ‘aan de deur’ afgerekend kan worden met uw klant. Veilig, vertrouwd en snel!